4 декември
2013
Javier Pérez
Javier Pérez (1)
Заиграл се е фантастично, семпло. Вече месец-два ми се мота пред очите.
Javier Pérez (2) Javier Pérez (3) Javier Pérez (4) Javier Pérez (5) Javier Pérez (6) Javier Pérez (7) Javier Pérez (8) Javier Pérez (9) Javier Pérez (10) Javier Pérez (11)